Liiketoimintastrategiat

Kattavaa apua liiketoiminnan muutoksiin

Kun yritys on muutosvaiheessa, ja organisaatiorakenne, kannattavuus, keinot ja tähtäin on rakennettava osittain tai kokonaan uudelleen – tai bisnes muutoin vaatii kirkastamista – on liiketoimintastrategia saatettava ensimmäisenä päivitettyyn kuntoon. Vasta sen jälkeen on aika suunnitella markkinointia.

Liiketoimintastrategioissa asiakkaitamme auttaa kumppanimme PK & Co. Yrityksen timanttiset liiketoiminnan kehittämisen ja uudistamisen ammattilaiset, Erja Koivula ja Sari Puumala, ovat auttaneet satoja yrityksiä kasvun polulle.  PK & Co:n palveluita ovat strategian kirkastaminen ja kasvupolkujen jäsentäminen, kasvurahoitukset ja projektointi sekä asiakaskokemuksen ja markkinoiden muotoilu.

Yhteistyössä tuotamme asiakkaillemme workshop-muotoisia kehitysprojekteja, joihin niin asiakkaan avainpelaajat kuin Crue-tiimin osallistamalla integroimme markkinoinnin näkökulman mukaan jo varhaisessa vaiheessa ja kasvatamme molemminpuolista asiakasymmärrystä. Näin liiketoimintastrategia ja markkinointistrategia on mahdollista tuottaa samassa kehitysputkessa. Kysy lisää. 

Siirry sivulle
Strategia ja brändi