Haemme uusia tekijöitä

Jos nykyinen tittelisi on AD, graafikko, Copy, Digital Marketing Specialist, web-suunnittelija, Front-end Developer tai joku muu markkinoinnin asiantuntija, nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kasvavaa bränditoimistoa. Me emme usko titteleihin, vaan osaamiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen.

Tarvitsemme tällä hetkellä osaajia näihin rooleihin:

Tutustu tarkemmin sinulle sopivimpaan rooliin ja lähetä hakemus osoitteeseen: rekry@crue.fi. Paikat täytetään, kun sopivat osaajat löytyvät.

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen

Avoin hakemus

Creative Crue lyhyesti

Creative Crue on markkinointiviestinnän hybriditoimisto, joka tunnetaan luovista ideoistaan, digitaalisen markkinoinnin osaamisestaan sekä asiakasymmärryksestään. Teemme vaativia projekteja ja laatumme on korkeatasoista, pidämme haasteista ja haastamme itse. Meillä on korkea työmoraali ja haluamme olla ylpeitä jokaisesta työstämme. Jokainen meistä on moniosaaja, jolla on oma syvällinen erikoisosaamisensa sekä laaja ymmärrys muista osaamisalueista. Hyödynnämme uusimpia työkaluja ja innovaatioita, mutta uskomme että tulevaisuus on ihmisissä.

Crue on ihan oikeasti creative. Luova suunnittelu on tekemisen keskiössä – oli kyse sitten tekstituotannosta, graafisesta suunnittelusta, konseptoinnista, brändäämisestä, digimarkkinoinnista, videotuotannosta tai oikeastaan mistä vaan.

Lue Viisi erinomaista hakea töihin Creative Cruelle