Creative Crue on vuonna 2018 perustettu mainostoimisto, joka tällä hetkellä työllistää viitisentoista eri alojen asiantuntijaa. Toimintamme kasvaa koko ajan, ja olemme aina kiinnostuneita kuulemaan uusista osaajista. Haluamme myös kertoa, miksi meille kannattaa hakea töihin – tässä siis viisi erinomaista syytä.

1. Luovuus on kaiken lähtökohta

Crue on ihan oikeasti creative. Luova suunnittelu on tekemisen keskiössä – oli kyse sitten tekstituotannosta, graafisesta suunnittelusta, konseptoinnista, brändäämisestä, digimarkkinoinnista, videotuotannosta tai oikeastaan mistä vaan. Asiakkaiden liiketoiminnan kasvattaminen ja brändin terävöittäminen on työmme tavoitteena, mutta emme koskaan tyydy käyttämään siihen samoja keinoja kuin aina ennenkin.

2. Työtä ei tehdä arvaillen

Luovaa työtä ei tarvitse Cruella tehdä ilman selkeitä suuntaviivoja. Toimintatapaamme kuuluu, että asiakkaan digitaalisesta markkinointiviestinnästä kerätään mahdollisimman paljon mahdollisimman tarkkaa dataa ja tulevat toimenpiteet suunnitellaan sen pohjalta. Kun data ohjaa suunnittelua, luovuus saa uudella tavalla tilaa, eikä kenenkään tarvitse tehdä turhaa tai kannattamatonta työtä.

3. Jaksamisesta huolehditaan, mutta kyllä hauskuudestakin

Crue on matalien hierarkioiden työpaikka, jossa jokainen saa käyttää ääntään. Työkavereita paitsi kuunnellaan, myös tuetaan, eikä despooteilla tässä työyhteisössä ole sijaa. Työterveys toimii, etätöitä voi tehdä oman tilanteen mukaan, ja työntekijöitä muistetaan muutenkin kuin tarjoamalla pizzaa kerran pari vuodessa. Meillä on jatkuvaa tyhy-toimintaa sekä liikunta- ja virike-etuja. Olennaisinta on kuitenkin mukava (toisinaan jopa hulvaton) työarki ja kaikkien jaksamisesta huolehtiminen. Siihen kuuluu olennaisesti ajatus, että elämää on myös työelämän ulkopuolella.

4. Asiakkaat ovat kaikin puolin hyviä

Olemme erikoistuneet pk-yritysten ja kunta-asiakkaiden palvelemiseen. Asiakaskunta on monipuolista ja mielenkiintoista, ja asiakkaiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä, jossa raja-aidat tarvittaessa ryskyvät. Asiakkaita kannustetaan ja ohjataan käyttämään uudenlaisia työkaluja aina paremman yhteistyön ja liiketoiminnan rakentamiseksi. Cruen asiakkaiden toiminta on kestävällä pohjalla, eikä täällä joudu tekemään työtä joka käy omia arvoja ja periaatteita vastaan.

5. Saat olla omanlaisesi osaaja ja kohta vielä parempi

Cruella arvostetaan yhtä lailla monialaista asiantuntijuutta kuin tiukkaa erityisosaamistakin. Pyrimme joka tapauksessa siihen, että kaikki voivat oppia työssään, eivätkä välttämättä pelkästään omalta osaamisalueeltaan. Työvälineet ovat Cruella myös kunnossa. Jos jotain olennaista puuttuu, se hankitaan. Kouluttautua saat ihan työajalla kiinnostusten, tarpeiden ja aikataulujen mukaan. Kaikki osaaminen ja tieto sekä niiden jakaminen ovat meillä arvokkaita, ja jokainen työntekijä on arvokas.


Kiinnostaako tulla osaksi Crueta? Katso rekry-sivultamme avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus!Lue myös

Kysy meiltä chatissa!