Creative Trainee

Huom! Koronatilanteen vuoksi emme pysty ottaamaan uusia harjoittelijoita tänä keväänä. Voit laittaa kuitenkin hakemuksesi, jos harjoittelusi ajoittuu syksyyn 2020.

Tarvitsemme lisää luovia tekijöitä, jotka täydentävät moniosaajien tiimiämme. Tärkeää on, että olet idearikas, kiinnostunut  markkinointiviestinnästä ja haluat työskennellä tiimissä. Me uskomme osaamiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Haemme harjoittelijaa joka osaa hakea tietoa oma-aloitteisesti ja uskaltaa kysyä. Tärkeintä on että olet halukas oppimaan ja kiinnostunut markkinoinnista. Toivomme sinulta myös oikeaa asennetta: ratkaisujen löytämistä, epäonnistumisista oppimista sekä rohkeaa vastuunkantoa. Priorisointikyky ja  deadlineissa pysyminen saavat meillä kiitosta.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, cv ja mahdollisesti parhaita työnäytteitäsi. Kerro meille millaista osaamista voisit tarjota, miten työskentelet, miten haluat kehittää osaamistasi ja miksi sinut kannattaisi ottaa harjoittelijaksi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@crue.fi. Koronatilanteen vuoksi emme pysty ottaamaan uusia harjoittelijoita tänä keväänä. Voit laittaa kuitenkin hakemuksesi, jos harjoittelusi ajoittuu syksyyn 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa toimitusjohtaja Aapo-Lassi Kankaala: aapo.kankaala@crue.fi tai 040 713 1543.