Teknologian jatkuvan kehityksen myötä tekoälystä (AI) on tullut arvokas työkalu markkinoinnin alalla, erityisesti markkinointikuvien ja -videoiden muokkaamisessa. AI-pohjaiset työkalut tarjoavat monia etuja, jotka auttavat markkinoijia luomaan houkuttelevia ja vaikuttavia visuaalisia sisältöjä.

Yksi tärkeimmistä eduista on nopeus ja tehokkuus. Perinteisesti kuvien ja videoiden muokkaaminen vaati paljon aikaa ja resursseja, mutta tekoäly avulla tämä prosessi voidaan automatisoida ja tehostaa merkittävästi. Esimerkiksi tekoälypohjaiset kuvanmuokkausohjelmat voivat poistaa taustan, korjata värivirheitä, tehostaa kuvan terävyyttä ja muokata kuvan elementtejä helposti ja nopeasti.

Toinen etu on tarkkuus ja ammattimainen viimeistely. AI-pohjaiset työkalut hyödyntävät kehittyneitä algoritmeja, jotka kykenevät tunnistamaan kuvan tai videon elementtejä ja tekemään tarkkoja muokkauksia. Esimerkiksi tekoälypohjaiset kasvojen tunnistusjärjestelmät voivat helposti parantaa henkilökuvien laatua, poistaa ihovirheitä ja suorittaa kasvojen kauneudenmuokkauksia luonnollisen näköisesti.

Luovia mahdollisuuksia

Lisäksi tekoäly tarjoaa luovia mahdollisuuksia markkinointimateriaalien muokkaamiseen. Esimerkiksi style transfer -algoritmit voivat muuntaa valokuvia taiteellisiksi maalauksiksi erilaisten taidehistoriallisten tyylien mukaan, jolloin luodaan ainutlaatuisia ja huomiota herättäviä kuvia markkinointikäyttöön.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tekoäly ei korvaa luovaa inhimillistä näkemystä markkinoinnissa. Se on parhaiten hyödynnettävissä työkaluna, joka auttaa markkinoijia nopeuttamaan ja tehostamaan muokkausprosesseja sekä tarjoamaan inspiraatiota ja uusia ideoita.

Kokonaisuudessaan AI on todella loistava apuväline markkinointikuvien ja -videoiden muokkaamisessa. Se mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman työskentelyn, tarkemman lopputuloksen sekä luovat mahdollisuudet markkinointimateriaalien muokkaamiseen. Markkinoijien kannattaa hyödyntää näitä AI-pohjaisia työkaluja parantaakseen markkinointinsa visuaalista houkuttelevuutta ja vaikuttavuutta.


AI ei ole suinkaan ainut markkinoinnissa toimiva uusi teknologia, joka Cruen asiantuntijoilla on hallussaan. Creative Cruen partner-asiakkaana saat aina käyttöösi uusimpien teknologioiden hyödyt, ja opastamme ja koulutamme niiden käyttämisessä.

Lue täältä lisää Cruen partner-asiakkuudesta!

Lue myös