Nyt tarvitaan ketterää liiketoiminnan kehittämistä, vahvaa innovointia ja nopeita markkinointitekoja. Tähän Business Finlandin uusi rahoitus voi antaa juuri tarvittavat eväät muuten tiukentuneessa tilanteessa.

Business Finland tarjoaa kehitysrahoitusta häiriötilanteissa pk- ja midcap-yrityksille. Poikkeuksellisen rahoituksesta tekee se, ettei kansainvälistyminen ole ehtona rahoitukselle, vaan sitä voi hakea kaikki (liikevaihto alle 300M€) yritykset, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta.

Rahoitusten hakeminen voi tuntua hankalalta byrokratialta nyt kun kaikki mahdollinen aika pitäisi suunnata mm. myynnin ja markkinoinnin tekemiseksi. Tarjoammekin apuamme tukirahoituksen hakemiseksi ja rahoituksella järjestettävän innovoinnin ja sen kaupallistamisen tueksi.

Rahoituksella voi suunnitella esimerkiksi uusia liiketoimintoja tai toteuttaa toimenpiteitä, joilla yrityksen asemat vahvistuvat kriisitilanteessa tai sen jälkeen.

Konkreettisia palveluita Creative Crue tarjoaa esimerkiksi:

  • uusien tuotteiden ja palvelujen “sparraukseen”
  • bisnesstrategioiden kehittämiseen
  • palvelumuotoiluun
  • eri palvelujen digitalisoimiseen

Ja tietysti näiden testaukseen, positiointiin ja markkinoille viemiseen; ylipäänsä uusia ratkaisuja tuotteisiin, palveluihin tai tuotantoon liittyen.

Rahoitus on jaettu kahteen osaan, esiselvitysrahoitukseen ja kehittämisrahoitukseen. Ensimmäisellä yritys voi kehittää tai suunnitella toimenpiteitä liiketoiminnan häiriöiden korjaamiseksi. Jälkimmäisellä yritys voi toteuttaa ja kehittää uusia ratkaisuja kriisistä selviämiseksi ja markkinaposition turvaamiseksi kriisin jälkeisenä aikana. Rahoitus on Business Finlandin avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin.

Rahoitukset ovat haettavissa nyt!

Lue lisää Business Finlandin verkkosivuilta tai ota yhteyttä niin edistetään asiaa yhdessä.

Ota yhteyttä

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!