Uutta energiaa ja asiantuntemusta Cruen asiakastyöhön sekä myyntiin tuo tuore myyntijohtajamme Susanna Nipuli. Liiketoiminnan kehittäminen on hänelle intohimo, ja kokemusta siitä löytyy rutkasti – samoin kuin monesta muusta markkinoinnin ja johtamisen tehtävästä.

– Urapolkuni on tähän mennessä kulkenut vankasti markkinointitoimistotyössä, ja koen olevani siinä elementissäni, kertoo Susanna Nipuli.

Uudella myyntijohtajallamme on pitkä ja laaja alan kokemus, joka antaa valmiuden tarkastella asiakkaiden liiketoiminnan kehittämistä monista eri näkökulmista. Susannan vastuulla on kaikkien Cruen asiakkuuksien kasvattaminen ja kehittäminen, niin uusien kuin tämänhetkistenkin.

Hän on toiminut viimeisen viidentoista vuoden ajan sekä viestinnän että markkinoinnin parissa, sekä johto- että suunnittelutehtävissä, ja sekä kuluttaja- että yritysmarkkinoinnin puolella.

– Mainostoimisto Ilmeen yksikönjohtajana vastasin liiketoiminnan operatiivisesta ja tulosvastuullisesta johtamisesta ja kehittämisestä sekä kahdenkymmenen henkilön esihenkilötyöstä.

Johtamisen lisäksi Susanna on urallaan osallistunut myynti- ja markkinointityöhön, uusasiakashankintaan ja vastannut avainasiakkuuksien kasvattamisesta ja käynnistämisestä. Hän on myös auttanut asiakkaita strategin roolissa brändi- ja markkinointityön suunnittelussa ja toteuttamisessa.

– Liiketoiminnan kehittäminen ja uudistava johtaminen on intohimoni. Utelias ja tiedonhaluinen luonteeni haluaa jatkuvasti kehittää asioita paremmiksi sekä kyseenalaistaa aiempia tottumuksia ja tapoja, Susanna kertoo.

– Olen parhaimmillani tiimityössä, innostun helposti, ja haluan innostaa ja kannustaa tiimiä!

Mutta mitä Susanna tekisi, jos markkinointitoimistojen maailma ei olisi imaissut mukaansa?

– Olisin eläkeikää lähestyvä ballerina.


Ota yhteyttä Susannaan ja kysy, miten voimme auttaa sinun organisaatiosi liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämisessä!

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!