Creative Cruen digimarkkinoinnin moniosaaja Anna Salminen

“Digitaalisen markkinoinnin ohjaaminen on jatkuvaa datan pohjalta tehtävää päätöksentekoa“

Creative Cruen tuore Digital Media Manager Anna Salminen, 28, on intohimoinen sosiaalisen median asiantuntija ja datan tutkija. Osaamisensa hän tuo koko Cruen vahvistukseksi ja muun muassa asiakkaamme Tampere-talon sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin vaikuttavaan ohjaamiseen.

Olen työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun rajapinnassa, asiakaskokemuksen rakentamisesta strategiseen suunnitteluun ja dataohjattuun digimarkkinointiin. Tämä on kenttä, jossa tulee aina uutta, joten uteliaisuutta ja oppimishalua on hyvä jatkuvasti ylläpitää.

Digimarkkinointi vaikuttaa vain analyysin ja optimoinnin kautta

Tampere-talossa Digital Media Manager tulee työskentelemään läheisesti talon markkinoinnin ja viestinnän tukena. Niin läheisesti, että Salmisella on talossa oma työpiste.

Ulkoistettu palvelu on digitaalisen markkinoinnin johtamisessa yhä kysytympää.

On ymmärrettävää, että monelle yritykselle on haastavaa hoitaa digimarkkinointia täysin itse, usein muiden työtehtävien ohessa. Digitaalinen markkinointi on jatkuvassa liikkeessä, vaatii systemaattista seurantaa, datan analysointia ja päätöksentekoa datan pohjalta. Digi Partner -mallimme antaa edellytykset ulkoistaa se selkeänä kokonaisuutena.

Yrittäjäasenne ja tulosvastuullisuus luovuuden aisapareina

Crueen tulo merkitsi Salmiselle myös paikkakunnan vaihtamista. Rauman likka jätti kotipaikkakuntansa ja muutti Tampereelle.

Työelämässä siirto tarkoitti luopumista yrittäjyydestä – muttei yrittäjäasenteesta.

Omatoiminen, vastuullinen ja luova kuvaavat minua adjektiiveina parhaiten. Luovuus ja dataohjattu tekeminen eivät sulje toisiaan pois. Olen vahvasti visuaalinen ja innostun konseptisuunnittelusta. Samalla koen vastuuta asiakkaidemme liiketoiminnan tukemisesta ja tuloksellisesta markkinointiviestinnästä. Siihen ei päästä ilman systemaattista datan seurantaa ja tiedolla ohjaamista.

ANNASTA SANOTTU:

“Kuulin Tampere-talossa kehuja Annan multitalenttiudesta. Hyvän vaikutelman on antanut taloon ja ovat innoissaan yhteistyöstä”
– kollega Riikka Vaahtera 

VIIDEN M:N SUORA:

Mikä?
Kansainvälisen liiketalouden tradenomi
(Haaga-Helia University of Applied Sciences, International Business & Global Customer Relationship Management and Communication)

Mistä?
Raumalta Satakunnasta, meren ääreltä.

Millainen?
Ystävällinen ja erilaisiin tilanteisiin ja työtapoihin sopeutuva. Toimeen tarttuva, vastuullinen, luova.

Muuta?
Vapaa-ajalla valo- ja videokuvaamista sekä vesiurheilulajeja ja luonnosta nauttimista.

Motto?
“The problem is not the problem, the problem is your attitude about your problem”
Tämä Jack Sparrown ajatus tiivistää sen, että asenne ratkaisee. Vaikka ei tiedä tai osaa, niin sen voi opetella.

Lue myös