Creative Cruen Extra Crue -verkosto on vahvistunut! Verkostomme auttaa asiakkaitamme siinä kohtaa, kun liu´utaan Cruen ydinosaamisen ulkopuolelle tai projektit vaativat lisäkäsiä.

Erja Koivula

Erja Koivula on kokenut liiketoiminnan kehittäjä ja jämerä myynnin sparraaja ja auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan strategisessa kehittämisessä. Koivulan PK & Co vetää vuosittain lukuisia yritysten liiketoiminnan ja aluekehittämisen projekteja ympäri suomen. Tekemisen keskiössä on yritysten liiketoiminnan uudistaminen, markkinoiden muotoilu ja bisneksen suuntaaminen kasvuradalle.

Yhteistyömme PK & Co:n kanssa tuo entistä vahvemman liiketoimintalähtöisen tulokulman myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Erjan sanoin: “Menestyvän liiketoiminnan keskiössä on arvon luominen. Se on brändinrakentamisen perusedellytys”.

Jukka Salminen

Jukka Salminen on vahvistuksemme kameran taakse: 15 vuotta alalla toiminut Tiikerikuva-yrityksen valokuvaaja-videokuvaaja toteutti kanssamme kuluneena keväänä muun muassa ElmoNet-lehden ja Elmo-lehden lehtikuvaukset ja Jukan leppoisa ja positiivinen olemus sekä laadukkaat valokuvat saivat asiakkailta rutkasti kehuja. Tampereella asuva ja ympäri Suomen valokuvaava Jukka auttaa Cruen asiakkaita myös ketterissä videotuotannoissa. Valokuvausta hän tekee lisäksi muiden muassa S-ketjulle. “Valokuvaamisessa parasta ovat tilanteet, joissa on asiat suunniteltu hyvin, mutta on tilaa yllätykselle: jollekin maagiselle kuvaidealle, jota ei aiemmin oltu ajateltu. Haluan olla toteuttamassa yrityksille asioita, joista he oikeasti hyötyvät”, Jukka sanoo.

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!