Jos jokin ominaisuus on mainosalalla vahvuus, se on utelias luonne ja kyky lähestyä asioita ratkaisukeskeisesti. Tätä tuntuu olevan Heikki ”Hessu” Korpelassa (45), joka aloitti Cruella puolen vuoden harjoittelujakson osana eCommerce Pro – Grow with Google -koulutustaan. Koulutuksesta vastaa Saranen Consulting.

Tekevän miehen vuosiin on mahtunut: 12 vuotta Nokian Matkapuhelimilla käyttöliittymägrafiikoiden ja markkinointimateriaalien parissa, painopinnan taittajan ammattitutkinto, tietotekniikan ammattikorkeakouluopinnot, osaamista kuvankäsittelystä, vektorigrafiikasta – ja sähkötöistä. Sanoiko joku, että haluaisi oppia laitesukellusta? Sitäkin hän opettaa.

Toivon, että tuon mukanani Crueen tietynlaisen point of view´n. Nokia-vuodet näkyvät varmasti ammatillisesti, mutta yhtä lailla perspektiiviä maailmaan tuovat Thaimaassa viettämäni vuodet. Uskon tiimipeliin
enkä tunne lausetta “en tee, kun en osaa”,  Heikki kuvailee.

“Video on tämän päivän tapa kommunikoida”

Digimarkkinoinnin parissa Heikki on otettu heti käytännön tekemiseen sekä hakusanamainonnan että somemarkkinoinnin kanssa. Apuna on Cruen Digital Media Manager Anna Salminen.

Tällä hetkellä moni asia on digimarkkinoinnin laajassa kentässä vielä uutta, mutta erityisesti innostaa digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet siinä, miten yritykset löytävät asiakkaansa helpommin ja kohdistetummin.

Digimarkkinoinnin lisäksi Heikki on suuri apu myös Cruen videotuotannoissa. Thaimaan merikilpikonnien vaihduttua koronan myötä koti-Suomeen hän opetteli videoeditoinnin. Koska miksei.

Olin avustajana elokuvassa ja minua alkoi kiinnostaa elokuvissa käytetyt videotehosteet. Koronan tuoma ylimääräinen vapaa-aika täyttyi kätevästi opiskelemalla Hollywoodin työkaluja ja niiden tekniikoita. Näen, että videot ovat tämän päivän tapa kommunikoida markkinoinnissa ja olen kiinnostunut tekemään niistä laadukkaampia.

 

KOLMEN SUORA:

MISTÄ LÖYTYY JUURET?

“Olen alkuperäinen tamperelainen, mutta ennen paluumuuttoa viimeisin asuinpaikka löytyi Thaimaasta laitesukelluksen opettajana.”

MISSÄ OLET PARHAIMMILLASI?

“Projekteissa, joissa pääsen tekemään töitä ihmisten kanssa. Pieni kiire ruokkii tehokkuuttani”.

FUN FACT:

“Jos olet joskus kytkenyt Nokialaisen puhelimen kiinni tietokoneeseen kaapelilla, ruudulle ilmestynyt puhelimen kuva oli paria poikkeusta lukuunottamatta minun tekemiäni.”

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!