Adobe Fireflyn generoima kuva aiheesta: man using a futuristic phone in futuristic city, photo, dramatic light, neon, hyper realistic

Tekoälybisnes käy kuumana, joten Creative Crue on päättänyt lähteä mukaan. Pärjätäkseen kilpailussa valtavien teknologiajättien kanssa pienen toimijan täytyy tehdä kuitenkin jotain eri tavalla.

Usein sanotaan, että huoneen viisain henkilö on se, joka uskaltaa kysyä tyhmän kysymyksen. Se vapauttaa muutkin ajattelemaan ovatko he oikeasti ymmärtäneet, mistä on kysymys. Esimerkiksi markkinointiguru Simon Sinek on puhunut tästä

Siksi Creative Crue on kehittänyt tekotyhmyyssovellus Crue GPT:n, joka keksii tyhmiä kysymyksiä puolestasi. Se on uniikki työkalu, joka auttaa käyttäjiä löytämään uusia näkökulmia ja ajatuksia työhönsä. Sovellus esittää käyttäjille järjestelmällisesti erilaisia kysymyksiä, jotka saattavat vaikuttaa aluksi tyhmiltä tai triviaaleilta, mutta voivat osoittautua hyödyllisiksi ajattelun herättäjiksi.

Testaa tekotyhmyysgeneraattoria

Paina painiketta, niin saat itsellesi ajatuksia herättävän tyhmän kysymyksen

Mietipä sitä!

Sovellus tarjoaa laajan valikoiman kysymyksiä eri aiheista, kuten teknologia, taide, filosofia ja kulttuuri, joten käyttäjät voivat valita niistä mielenkiintoisimmat ja relevanteimmat. Kysymykset voivat olla esimerkiksi ”Miksi pilvet ovat valkoisia?”, ”Miten teknologia voi parantaa terveyttä?” tai ”Mitä hyötyä on filosofian opiskelusta?”.

Crue-A_real_photographic_landscape_painting_with_incompara
Midjourneyn luomia kuvia aiheesta: A real photographic landscape painting with a planet and a brain

Crue GPT -tekotyhmyyssovellus voi auttaa käyttäjiä laajentamaan ajatteluaan ja hahmottamaan asioita eri näkökulmista. Kysymysten avulla käyttäjät voivat myös kehittää luovuuttaan ja löytää uusia ratkaisuja ongelmiinsa. Lisäksi sovellus auttaa käyttäjiä pitämään taukoja ja rentoutumaan työn keskellä, mikä voi parantaa tuottavuutta ja hyvinvointia.

Näen että tulevaisuudessa tekotyhmyyssovellus on tärkeä osa metaversumia. Se on kuin se riemastuttava kaveri, jonka oivaltava kysymys vapauttaa minut aina sopivasti flow-tilasta, jos uppoudun liikaa töihin,
Creative Cruen luova johtaja Sami Nieminen

Crue GPT -sovellus on pian ladattavissa puhelimeen omana sovelluksena. Se esittää aina tunnin välein tyhmän kysymyksen. Kysymykset rentouttavat tietotyöläistä ja auttavat keskittymään työpäivään antamalla aivoille välillä muuta ajateltavaa.

Crue-app_3d_illustration_ui_design_for_an_artificial
Midjourneyn luoma käyttöliittymä tekoälysovellukselle

Haluatko mukaan uuden sovelluksen beta-testaajaksi?

Kirjoita tähän sähköpostiosoitteesi ja perustelut, miksi juuri sinun pitäisi päästä mukaan. Paras vastaus palkitaan Crue-kassilla!


Keinoälyn teho ja nopeus yhdistettynä luovaan suunnitteluun

Tämän sovellusesittelyn ja kysymykset on keksinyt ja kirjoittanut ChatGPT keinoäly, kuvat Midjourney keinoäly ja Adoben Firefly keinoäly. Ideat ja viestikärjet ovat kuitenkin omaa osaamistamme.

Käytämme jatkuvasti uusimpia tekoälysovelluksia. Keinoäly mm. syvää valokuvamme, kohdentaa digimainokset ja auttaa sisällöntuotannossa ja SEO-optimoinnissa. Luovan työn korvaajaksi siitä ei kuitenkaan ole. Jos haluat hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia esim. SEO-optimoinnissa ota yhteyttä, ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!