Creative Crue haluaa toimia kasvualustana nuorille tekijöille ja on saanut monia osaavia graafikon ja koodarin alkuja riveihinsä kasvamaan ja ottamaan ensi tuntumaa siihen, mitä työelämä alalla voisi olla. Työssäoppimassa Cruella ollut soon-to-be-datanomi Ville Nurmi (18) antoi keväällä omat näyttönsä ja jatkaa nyt oppisopimuksella koko syksyn koodipuolen tehtävissä.

Olen opiskellut Tredussa tieto- ja viestintätekniikkaa eli datanomiksi. Opintojen sanottiin kestävän 3-4 vuotta, mutta mulla on ollut hyvä tuuri ja kaikki hommat tehtynä, joten valmistun nyt jouluna 2,5 vuoden opintojen jälkeen. Opettajani suositteli Crueta, joten hain tänne. Täällä on ollut mukava työympäristö ja kivat työkaverit – eikä liian pitkä bussimatka kotoa!

Ville Nurmi apukäsiksi Creative Cruen kooditiimiin oppisopimuksella

Villen tekninen osaaminen, nopea reagointi ja omatoiminen ote ovat tehneet vaikutuksen Cruen sisällä. Itseään Ville kuvaa ahkeraksi, mutta hieman ujoksi – mikä on täysin sallittu, kaikki persoonat ja luonteenpiirteet kun kyllä mahtuvat alalle.

Missä olet parhaimmillasi?

Kun saan keskittyä siihen, mitä teen. Eri asiat sytyttävät eri asioissa: koriksessa sukkana korinteko, sulkapallossa smashin teko – pixel artissa se, että kuva näyttää hyvältä, ihan sama miltä etäisyydeltä katsoo. Työssä tietenkin paras fiilis tulee siitä, kun koodi toimii heti ensimmäisellä yrityksellä.

Ville on Cruessa harvoja, joka on Tampere-originaali: siis syntynyt, kasvanut ja asuu Tampereella. Kotona asuu perheen lisäksi kaksi suomenlapinkoiraa Mikke ja Masa sekä pupu nimeltä Söpö.

Pikkusisko päätti nimen, niin siihen ei voinut sanoa ei. Kaikki muut kyllä kutsuu sitä Adduksi, koska sillä on Adidas-raidat selässä.

Toivotamme Villen lämpimästi mukaan Crue-tiimiin! #partofthecrue

Tutustu myös muihin cruelaisiin täältä!

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!