Laaja substanssiosaaminen, rohkeus kokeilla uusia asioita ja kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ovat Cruen tuoreen kasvumarkkinointipäällikön vahvuuksia.

– Erikoisalani on osata kaikesta vähän kaikkea, ja pidän tärkeimpänä markkinoinnin taitonani kykyä viedä läpi asioita – kampanjoiden ja visuaalisten ilmeiden suunnittelusta niiden mainosalustoille viemiseen ja laskeutumissivujen kokoamiseen asti, Nina Argillander toteaa.

Ninalle onkin Cruella annettu monta hattua, niin hyvin hänelle erilaiset markkinoinnin päähineet sopivat. Projektien tulosvastuullinen johtaminen, ratkaisumyynti, asiakaskommunikaatio sekä suunnitteluprosessien käynnistäminen, ohjaaminen ja läpivieminen ovat merkittävin osa Ninan toimenkuvaa, mutta siinä ei ole suinkaan kaikki.

– Haluan auttaa Cruen asiakkaita liiketoiminnan kasvattamisessa kokonaisvaltaisesti, niin nykyisillä kuin uusillakin markkinoilla. Se tapahtuu muun muassa strategisen suunnittelun, asiakassuhteiden hallinnan ja tulosten analysoinnin kautta, Nina sanoo.

– Lisäksi koen tärkeäksi istuttaa myynnin ja markkinoinnin saman pöydän ääreen.

Jaettu innostus on moninkertainen innostus

Nina on koulutukseltaan viestinnän medianomi, ja hän on erikoistunut vuorovaikutteisuuden suunnitteluun, erityisesti verkkosivuihin, sekä audiovisuaaliseen viestintään.

– Olen kiinnostunut markkinoinnin teknologioista, ja erilaisten järjestelmien käytön sisäistäminen sujuu nopeasti. Markkinointi ylipäätään on mielenkiintoista, ja jaksan puhua aiheesta loputtomasti. Koen merkitykselliseksi, että pystyn auttamaan muita omalla osaamisellani, Nina kertoo.

– Parasta on tehdä töitä asiakkuuksissa, joissa jaamme asiakkaan kanssa innostuksen aiheesta, ja asiakas on avoin kokeilemaan uusiakin asioita. Se, että kohdataan tuntematon tilanne yhdessä, on hienoa.

Vapaa-ajan vastapainoa vaativaan markkinointityöhön tuovat kotona kaksi koiraa, Mila ja Mankeli, joista jälkimmäisen kanssa Nina harrastaa agilityä.

– Tällä hetkellä on myös projektina remontoida nukkekoti, johon teen kaiken käsin valaistuksesta aina kalustukseen asti!


Oletko kiinnostunut liiketoimintasi kehittämisestä ja kasvattamisesta Cruen monipuolisen asiantuntijuuden avulla? Ota meihin yhteyttä, niin käydään toimeen!

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!