Blogi

Sovelluksella osaksi asiakkaan arkea

Hyvä sovellus tuottaa aitoa iloa ja hyötyä ja vie palvelut lähelle asiakasta. Minkälaisen mobiilisovelluksen teidän yrityksenne tarvitsee?

Hyvin suunnitellulla mobiilisovelluksella voit helpottaa asiakkaidesi arkea ja samalla edistää omaa tunnettuuttasi ja myyntiäsi. Meiltä saat asiantuntevaa osaamista sovellusten ideointiin, toteutukseen ja ylläpitoon. Haluamme auttaa tarjoamaan sovelluksen, josta on käyttäjilleen aitoa iloa ja hyötyä.

Sovelluksen toteuttaminen on mahdollista web-tekniikoiden avulla, jolloin samaa koodia pystytään käyttämään sekä Android- että IOS-sovelluksissa. Näin saamme kevennettyä tuotantoprosessia ja jatkokehitystä säilyttäen korkean laadun.

Moona Oirepäiväkirja julkaistiin maaliskuussa

Endometrioosiyhdistykselle toteuttamamme Moona Oirepäiväkirja-sovellus keräsi jo ensimmäisinä päivinä yli 3000 käyttäjää, ja se pääsi App Storen suosituimpien sovellusten listasijalle 9. Sovelluksella käyttäjä voi seurata omaa kuukautiskiertoaan ja siihen liittyviä oireita, ja siten tunnistaa mahdolliset endometrioosin merkit. Sovellus on kerännyt runsaasti kiitosta käyttäjiltään niin upeasta ulkoasustaan kuin arkea helpottavista toiminnoistaan.

Moonan menestyksen taustalla on vahva ymmärrys kohderyhmän tarpeesta ja perusteellinen suunnittelu ja kehitystyö. Ennen julkaisua sovellus oli koekäytössä kohderyhmästä koostuvalla testiryhmällä, joiden antaman palautteen perusteella sovellus saatiin hiottua jokaista yksityiskohtaa myöten toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tarvitseeko yrityksenne mobiilisovelluksen?

Meiltä saat asiantuntevaa osaamista sovellusten ideointiin, toteutukseen ja ylläpitoon. Haluamme auttaa tarjoamaan sovelluksen, josta on käyttäjilleen aitoa iloa ja hyötyä.

Ota yhteyttä

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!