Älykäs raportointi tuo dataa liiketoiminnan päätösten tueksi ja parantaa markkinoinnin tuloksellisuutta. 

Crue Dashboard Premium kokoaa kaikki yrityksen markkinoinnin kannalta oleelliset mittarit yhteen selkeään raporttiin. Reaaliaikainen seuranta mahdollistaa tehtyjen ratkaisujen tulosten seuraamisen ja tarvittaessa oikea-aikaisen reagoinnin. Seurannan ansiosta markkinoinnin suunnitteleminen ja kohdistaminen on tehokkaampaa. Markkinoinnin tehokkuudessa on parannettavaa, sillä jopa 26 % markkinointibudjetista hukataan tehottomiin kanaviin ja strategioihin (Rakuten Marketing, 2018).

Markkinointibudjetin lisäksi käyttäjälähtöinen ja selkeä raportointi säästää aikaa. Keskimäärin työntekijältä voi mennä jopa 3 tuntia kuukaudessa erilaisten raporttien rakentamiseen ja lukujen hakemiseen. Cruen luoma Dashboard Premium kokoaa kaiken oleellisen datan yhteen visuaaliseen ja intuitiiviseen raporttiin. Selkeyden ansiosta kuka tahansa voi ymmärtää markkinointidataa sotkeutumatta turhaan jargoniin ja vaikeaan termistöön. Aikaa säästyy, koska kaikki oleellinen tieto on samassa paikassa ja valmiiksi esitettävässä muodossa. 

 

Crue Dashboard Premiumin hyödyt

  • Säästöt markkinointibudjetissa, kun kohdennetaan oikeisiin kanaviin ja strategioihin.
  • Ajan säästö, kun voit unohtaa raporttien laatimisen ja erillisten datalähteiden, kuten Google Analyticsin kaivelun.
  • Asiakaskohtaisesti yrityksen liiketoimintatavoitteiden kannalta räätälöidyt mittarit ovat nopeasti silmäiltävissä.
  • Intuitiivisen ja visuaalisen raporttinäkymän ansiosta markkinointidataa on helppo ymmärtää.
  • Mahdollistaa markkinoinnin toteuttamisen järjestelmällisesti, oikea-aikaisesti, tehokkaasti ja tiedon ohjaamana.
  • Markkinoinnista tulee ymmärrettävämpää ja perusteltua, tuloksellisuus on todennettavissa tarkemmin.
  • Cruen raportissa on toiminnallisuuksia, joita et löydä keneltäkään muulta, esimerkkinä digitaalinen brändiarvo.
  • Tuloksia pääsee seuraamaan milloin ja missä tahansa oman linkin kautta.
  • Automaattinen kuukausiraportti sähköpostiin.
  • Tarkasteltavaa aikaväliä on helppo itse muokata. Lukuja edelliseen kauteen vertailemalla on helppo nähdä markkinoinnin kehityssuunta.

Crue Dashboard Premium

Raportointiin älykäs Dashboard Premium vai perustason Dashboard Basic?

Tiivistetysti Cruen tarjoamista raportointityökaluista räätälöity Dashboard Premium on jatkuvan markkinoinnin ja sisällöntuotannon ykköstyökalu. Kevyempi Dashboard Basic soveltuu perustason sivustoseurantaan ja satunnaisiin kampanjoihin. 

Tärkeimmät erot eri raporttien välille ilmenevät niiden alustassa, datalähteissä sekä ajankohdan muutoksen ja kommentoinnin mahdollistamisessa.

Dashboard Basicissa ovat vain Googlen datalähteet, Premiumissa raportoinnissa ovat niiden lisäksi kattavasti muun muassa muut analytiikkatyökalut, somekanavat sekä uutiskirjeet. Yhteisessä määrittelytyöpajassa asiakkaan kanssa valitaan aina tärkeimmät mittarit ja datalähteet, jotta seurattavuus pysyy ymmärrettävänä, yksinkertaisena ja nopeana.

Basic-raportissa vertailuajankohta on sidottu edeltävään kuukauteen, kun Premiumissa käyttäjä voi valita minkä tahansa ajan raporttihistoriassa. Tämä helpottaa tulosten ajallista vertailua. Premiumissa on yhtenä raportin osana myös kommentointi, johon kuuluu Cruen laatima sanallinen tiivistys kuukauden tuloksista. 

 

Tee markkinoinnin datasta organisaatiosi kilpailuetu

Tutustu Dashboardiin tästä 

Kysy lisää tai pyydä ilmainen esittely Dashboardista

Janita Tuominen
DIGITAL MEDIA MANAGER
janita.tuominen@crue.fi
050 306 2122

tai

yhteydenottolomakkeellamme

Yhteys

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!