WordPress on yksi maailman suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä, ja sen suosio ei ole sattumaa. Tässä blogikirjoituksessa tarkastellaan syitä sille, miksi verkkosivut kannattaa rakentaa WordPressillä.

 1. Helppokäyttöisyys
  WordPressin käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppo oppia. Sen avulla kuka tahansa voi luoda ja hallita verkkosivuja ilman syvällistä teknistä osaamista. Tekstin ja kuvien lisääminen, sivujen muokkaaminen ja niiden julkaiseminen onnistuvat helposti muutamalla klikkauksella.
 2. Laaja valikoima teemoja ja lisäosia
  WordPress tarjoaa valtavan valikoiman ilmaisia ja maksullisia teemoja sekä lisäosia, jotka mahdollistavat verkkosivujen ulkoasun ja toiminnallisuuden räätälöinnin omiin tarpeisiin sopivaksi. Teemojen ja lisäosien avulla voit luoda ammattimaisen näköiset ja toimivat verkkosivut ilman suurta vaivaa.
 3. Skaalautuvuus
  WordPress skaalautuu tarpeidesi mukaan. Voit rakentaa yksinkertaisen blogin tai laajentaa sivustoa monimutkaiseksi verkkokaupaksi. WordPress tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet niin pienille henkilökohtaisille sivuille kuin suurille yrityssivustoillekin.
 4. Hakukoneystävällisyys
  WordPress on luotu noudattamaan parhaita hakukoneoptimoinnin käytäntöjä. Sen avulla voit helposti optimoida sivustosi sisällön ja rakenteen parantamaan näkyvyyttäsi hakukoneissa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä sivuillesi.
 5. Vahva tukiyhteisö
  WordPressiä tukee laaja ja aktiivinen yhteisö, joka tarjoaa apua ja tukea erilaisilla foorumeilla, blogeilla ja keskusteluryhmillä. Jos kohtaat ongelmia tai tarvitset neuvoja, apua on saatavilla nopeasti ja helposti.
 6. Turvallisuus
  WordPress on turvallinen alusta, ja sen kehittäjät työskentelevät jatkuvasti suojaamaan sivustoja erilaisilta uhilta. Lisäksi voit käyttää erilaisia lisäosia ja työkaluja parantaaksesi sivustosi turvallisuutta entisestään.
 7. Jatkuvat päivitykset ja kehitys
  WordPressiä kehitetään jatkuvasti, ja uusia ominaisuuksia ja parannuksia julkaistaan säännöllisesti. Päivitysten asentaminen on helppoa, ja ne pitävät sivustosi turvallisena ja toimivana pitkällä aikavälillä.

Kaiken kaikkiaan WordPress tarjoaa monipuolisen, helppokäyttöisen ja turvallisen ratkaisun verkkosivujen rakentamiseen.

Valmis template vai ammattimainen WordPress-toteutus?

Laadukkaasti toteutettujen kotisivujen tulee olla hakukoneoptimoituja, nopeasti latautuvia ja mahdollistaa jälkikäteen lisäosien integrointi. Valitettavasti monet sivustot jättävät asiakkaan oman onnensa nojaan. Me varmistamme, että sivusto on testattu eri selaimilla ja päätelaitteilla, toimii responsiivisesti ja näkyy visuaalisesti oikein. Valmiissa template-pohjaisissa sivustoissa näitä ominaisuuksia ei aina ole.

Crue rakentaa brändisi arvoisen sivuston.

Tutustu tarkemmin, miten rakennetaan laadukas verkkosivusto!

Kysy lisää:

Sami Nieminen

CREATIVE DIRECTOR

Sami Nieminen
sami.nieminen@crue.fi
044 580 1834

Ota yhteyttä

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!