WooCommerce on yksi suosituimmista ja tehokkaimmista verkkokauppa-alustoista, ja sen suosio perustuu useisiin hyödyllisiin ominaisuuksiin ja etuihin:

 1. Helppo käyttöönotto ja käyttö
  WooCommerce on WordPressin lisäosa, mikä tekee siitä helpon valinnan niille, jotka ovat jo tuttuja WordPressin kanssa. Se tarjoaa ystävällisen käyttöliittymän, joka mahdollistaa verkkokaupan perustamisen ja hallinnan ilman syvällistä teknistä osaamista.
 2. Laaja valikoima lisäosia ja teemoja
  WooCommerce-ekosysteemi tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ja maksullisia lisäosia ja teemoja, jotka laajentavat ja muokkaavat verkkokauppaa tarpeiden mukaan. Tämä antaa joustavuutta ja mahdollisuuden räätälöidä verkkokauppa juuri omiin tarpeisiin sopivaksi.
 3. Skaalautuvuus
  WooCommerce soveltuu niin pienille yhden henkilön kaupoille kuin suurille yrityksillekin. Sen avulla voit alkaa pienestä ja kasvattaa liiketoimintaasi tarpeidesi mukaan ilman suuria investointeja.
 4. Integrointi muihin WordPress-lisäosiin
  Koska WooCommerce on WordPressin osa, se integroituu saumattomasti muiden WordPress-lisäosien kanssa, kuten SEO-lisäosien, analytiikkatyökalujen ja markkinointityökalujen. Tämä antaa lisämahdollisuuksia verkkokaupan optimointiin ja markkinointiin.
 5. Sivusto ja blogi samassa
  Monella yrityksellä on verkkokaupan lisäksi muita toimintoja, joita pitää esitellä sivuston muodossa. Koska WooCommercessa on WordPress samassa, esimerkiksi SEO-optimointi ja sisällöntuotanto on paljon helpompaa kuin monella muulla verkkokauppa-alustalla. Voit rakentaa jopa näyttäviä laskeutumissivuja, joihin on integroitu verkkokauppaominaisuuksia.
 6. Turvallisuus
  WooCommerce on kehitetty turvallisuus mielessä, ja se tarjoaa vakaita ja turvallisia ratkaisuja maksutapahtumiin ja asiakastietojen hallintaan. Lisäksi voit käyttää erilaisia lisäosia ja työkaluja parantaaksesi verkkokauppasi turvallisuutta entisestään.

Kaiken kaikkiaan WooCommerce on hyvä verkkokauppa-alusta sen helppokäyttöisyyden, joustavuuden, laajan tuen ja turvallisuuden vuoksi. Se tarjoaa monipuolisen ja skaalautuvan ratkaisun niin aloitteleville kuin kokeneillekin verkkokauppiaalle.

Crue rakentaa verkkokaupat brändi ja asiakaskokemus edellä.

Tutustu tarkemmin!

Kysy lisää:

Sami Nieminen

CREATIVE DIRECTOR

Sami Nieminen
sami.nieminen@crue.fi
044 580 1834

Ota yhteyttä

Lue myös

Kysy meiltä chatissa!