Pysähdyitkö somessa ihastelemaan kuvaa upeasta auringonlaskusta tai vauhdikkaasta maastopyöräilystä – tai kiinnittikö huomiosi hauska työyhteisökuva tai vaikkapa intensiivinen potrettikuva henkilöstä? Kuvat kertovat tarinoita, herättävät tunteita ja pysäyttävät skrollaamisen.

Laadukkaat ja omaperäiset kuvat ovat tärkeä osa markkinointia. Milläpä muulla herättäisimme huomion ja erottuisimme kilpailijoista? Hyvät brändikuvat antavat yrityksestä ja tuotteista sekä palveluista ammattitaitoisen kuvan ja herättävät positiivisia mielikuvia.

Valokuvaaja ei vain räpsäise loistavaa kuvaa, vaan pysäyttävä kuva vaatii suunnittelua ja valmistelua. Tarvitaan omaperäinen kuvakonsepti, laadukas kuvasuunnitelma sekä asiantunteva kuvausvalmistelu. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siinä on Crue parhammillaan. Kuvakonsepti kuuluu olennaisena osana brändikehitys-palveluitamme.

Cruella on henkilöstössään kolme kokenutta valokuvaajaa, joilla on kullakin erilaiset kuvaustyylit. Lisäksi verkostostamme löytyy lisää tarpeen mukaisia huippuosaajia. Näin varmistamme, että kuvia saadaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Dronepiloteillamme on ilmakuvaustaito hyppysissä ja luvat kunnossa. Cruella on myös oma kuvausstudio, jossa pystytään kuvaamaan tuotekuvat ja henkilökuvat. Mobiilikalustomme liikkuu tarvittaessa mihin päin Suomea tahansa.

Millaisia valokuvia yrityksesi tarvitsee? Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

Cruen kuvauspalvelut:

  • Brändikuvat – paranna brändisi erottuvuutta brändisi näköisillä ja raikkailla kuvilla.
  • Dronekuvat – ilmakuvalla uutta perspektiivia tuotteisiin ja miljööseen.
  • Studiokuvat – laadukkaimmat valokuvat syntyvät omassa studiossamme.
  • Henkilöstökuvat/henkilökuvat – anna kasvot yrityksellesi!
  • Tuotekuvat – hyvät tuotekuvat tuovat esiin tuotteiden parhaat puolet ja lisäävät myyntiä.
  • Miljöökuvat – kun haluat astua studion seinien ulkopuolelle.
  • Fiiliskuvat – herätä kuvilla tunteita!
Siirry sivulle
Luovat sisällöt
Kysy meiltä chatissa!