Verkkosivut

Laadukkaat ja toimivat kotisivut eivät synny sattumalta tai template-pohjasta. Laadukkaissa kotisivuissa yhdistyvät loppuasiakasta puhutteleva sisältö, visuaalinen laadukkuus ja tekninen tehokkuus. Tarvitaan suunnittelu- ja prosessiosaamista, jossa toimivuus tiivistyy kolmeen sanaan: käytettävyys, päivitettävyys ja kestävyys

Nettisivujen tekijän luotettavuus lunastetaan sekä prosessin aikana että jälkeen.

Huolellinen suunnittelu on pohja kotisivujen toimivuudelle. Prosessin aikana tehtävämme on kuunnella, kysyä ja haastaa – sekä tutkia datan valossa, miten nykyisille kotisivuille päädytään, mitä sieltä haetaan, miten kohderyhmä käyttäytyy, mikä sivustolla toimii ja mikä ei. Sekä ennen kaikkea: mitä nettisivukävijän halutaan tekevän seuraavaksi? Tiedon ja ymmärryksen valossa muodostamme käyttäjäpolut, jotka palvelevat sivustovierailijaa parhaiten. 

Laadukkaasti toteutettuihin kotisivuihin kuuluu sen varmistaminen, että sivusto on hakukoneoptimoitu, sisällöt latautuvat nopeasti ja mahdollisten lisäosien tuominen sivustolle on jälkikäteen mahdollista. Liian usein asiakas jätetään oman onnensa nojaan. Me huolehdimme, että käyttöönottovaiheessa sivusto on testattu yleisimmillä selaimilla ja päätelaitteilla, sivut toimivat responsiivisesti eri näytöillä ja visuaalisesti sivusto näyttää siltä, miltä pitää. Varmistamme lisäksi, että asiakas pärjää sivujen kanssa myös ilman apuamme: siksi toteutamme nettisivut aina WordPress-alustalla ja avoimella koodilla, jottei asiakkaalle synny “vendor lock-in” -tilannetta.  

Tutustu suunnitteluprosessiimme ja referensseihimme
Jos omat nettisivusi kaipaavat uudistusta ja yrityksesi täysin uusia kotisivuja, olemme apuna.

Siirry sivulle
Verkkosivut ja verkkokaupat