Tarvitsemme lisää luovia eksperttejä, jotka täydentävät moniosaajien tiimiämme. Voit olla muutaman vuoden alalla toiminut ammattilainen tai kokenut konkari. Tärkeintä on, että olet idearikas, ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaa, hahmotat markkinointiviestinnän kokonaisuuksia ja osaat työskennellä tiimissä. Me uskomme osaamiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen.

Edellytämme, että

  • Osaat kirjoittaa verkkosivustojen tekstisisällöt, uutiskirjeet, blogikirjoitukset, sosiaalisen median-markkinointitekstit, asiakaslehdet, case-jutut, tiedotteet, tuotekuvaukset.
  • Osaat käyttää oikeaa tone-of-voicea riippuen asiakkaasta ja mediasta
  • Osaat tiivistää sanottavasi puhutteleviksi otsikoiksi ja napakoiksi teksteiksi
  • Innostut ja kiinnostut erilaisista aiheista ja aloista sekä pyrit ymmärtämään niitä pintaa syvemmältä
  • Osaat käyttää yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja sosiaalisen median toimintoja

Toivomme että osaat tarvittaessa kaivaa tietoja oma-aloitteisesti, siinä missä muut luovuttavat. Toivomme sinulta myös oikeaa asennetta: ratkaisujen löytämistä, epäonnistumisista oppimista sekä rohkeaa vastuunkantoa. Priorisointikyky, deadlineissa pysyminen ja ammattiylpeys saavat meillä kiitosta.

Tarjoamme sinulle

  • Monipuoliset ja mielenkiintoiset asiakkaat
  • Inspiroivan työporukan

Creative Crue lyhyesti

Creative Crue on bränditoimisto, joka tunnetaan luovista ideoistaan, digitaalisen markkinoinnin osaamisestaan sekä asiakasymmärryksestään. Teemme vaativia projekteja ja laatumme on korkeatasoista, joten sanomme asiat suoraan mutta jokaisen asiantuntemusta kunnioittaen. Meillä on korkea työmoraali ja haluamme olla ylpeitä jokaisesta työstämme. Jokainen meistä on moniosaaja, jolla on oma syvällinen erikoisosaamisensa sekä kyky ymmärtää muita osaamisalueita ja hyödyntää niitä. Hyödynnämme uusimpia työkaluja ja innovaatioita ensimmäisenä, mutta uskomme että tulevaisuus on ihmisissä.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen, cv ja parhaita työnäytteitäsi. Kerro meille millaista osaamista voisit tarjota asiakkaillemme, miten työskentelet, miten haluat kehittää osaamistasi ja miksi sinut kannattaisi palkata osaksi porukkaamme. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@crue.fi. Meillä on useita osaamistarpeita ja paikat täytetään, kun sopivat osaajat löytyvät.

Siirry sivulle
Rekry
Kysy meiltä chatissa!