Markkinointiviestinnän kenttä muuttuu, kehittyy ja haastaa markkinoinnin parissa työskentelevien tietotaitoa. Markkinointipäällikön aika ei välttämättä riitä laajamittaiseen kurssittautumiseen tai budjetti taivu kalliiseen koulutuspakettiin, vaan omaa tietämystä ja osaamista pitää pystyä päivittämään jatkuvasti ja ketterästi.

Mutta mistä hakea viimeisin tieto? Vaikka markkinointialan ammattilaiselta, jotka seuraavat alan kehitystä osana omaa työarkeaan.

Mielestämme osaaminen on tehty jaettavaksi ja tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tekemään omaa työtään menestyksekkäästi. Siksi olemme tuottaneet joukon notkeita markkinoinnin koulutuksia, joissa luomme kompaktin katsauksen kysytyimpiin markkinoinnin teemoihin. Asiantuntijoidemme vetämät koulutukset on suunniteltu havainnollisiksi, käytännönläheisiksi, edullisiksi ja joustaviksi. Osallistua voi 1-8 henkeä, hinta on aina firmakohtainen. Tutustu lisää, buukkaa ja ota opit omaksesi!

“Koulutuksessa käytiin tiiviissä paketissa läpi perusteet sosiaalisessa mediassa julkaisemiseen. Koulutuksen materiaali oli erittäin kattava ja tiivis paketti, mikä eteni johdonmukaisesti ja luontevasti kouluttajan vetämänä. Kysymyksiä pystyi esittämään luontevasti ja kouluttaja otti koulutettavat huomioon erinomaisesti.” – Koulutus: Instagram, valokuvaus, Canva

 

Siirry sivulle
Brändi, strategia ja koulutukset
Kysy meiltä chatissa!