Tehokoulutus

Parempia tuloksia hakukoneoptimonnin osaamisella

Opi, miten markkinoit tehokkaasti, maksimoit kotisivujesi orgaanisen näkyvyyden ja saat parempia tuloksia somepostauksillesi!

Cruen noin 2 tunnin koulutuksessa tutustumme kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien hakukoneoptimoinnin perusteisiin sisällöntuotannon näkökulmasta. Saat ymmärryksen siitä, miksi kotisivuja ja postauksia kannattaa hakukoneoptimoida ja miten hakukoneoptimointi käytännössä tehdään.

Koulutuksen sisältö:

  • Mitä hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa
  • Miksi kannattaa hakukoneoptimoida
  • Miten hakukoneoptimoit sisältöä WordPressissä
  • Miten hakukoneoptimoit postauksia sosiaalisessa mediassa (Instagram, LinkedIn, Facebook)
  • Jälkikäteen lähetettävä koulutusmateriaali

Mikä koulutuksesta saa?

Koulutukseen osallistujille jää selkeiden esimerkkien kautta ymmärrys mitä hakukoneoptimointi on ja miten tehdään hakukoneoptimointia. Jokainen osallistuja saa koulutusmateriaalin käyttöönsä ja voi palata siihen jälkikäteen. Materiaali sisältää myös hakukoneoptimoinnin muistilistan.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Yrityksen markkinoinnista vastaavalle, kotisivujen ylläpitäjälle, sosiaalisen median ylläpitäjälle ja kaikille sisältöä tuottaville.

”Koulutus vastasi mainiosti meidän tarvetta ja saimme myös SEO perusteet hyvin esitettynä ja jäsenneltynä. ”  – Sami Saadetdin, Navakka

”Kiitos hyvästä koulutuksesta ja tärkeiden aiheiden nostamisesta. Koulutus oli sopivan pituinen ja käsitteli aihetta hyvin eri kanteilta. Myös kouluttaja oli mukava ja oman alansa asiantuntija. Saimme siis juuri apua ja oppia siihen, missä sitä kaipasimme. Ja käytännön esimerkkejä omasta työstämme oman työmme parantamiseen.”

Siirry sivulle
Koulutukset
Kysy meiltä chatissa!