Tekoäly on väsymätön työkaveri

Meiltä kysytään nykyään usein, millaisia AI-palveluja meiltä saa. Itse asiassa keinoälyratkaisut ovat sisältyneet kaikkiin palveluihimme jo pitkään. Asiakkaamme ovat huomanneet sen paremmissa tuloksissa ja nopeammassa tuotannossa. Kun yhdistämme AI:n ja luovuuden, saamme aikaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia. Cruen kumppanina varmistat, että sinulla on aina käytössäsi alan terävintä keinoälyosaamista.

AI nopeuttaa sisällöntuotantoa

Tekoäly avustaa meitä nykyään kaikissa tuotannoissamme. Tekstit, kuvat, valokuvien muokkaus, videoeditointi sekä koodaus tehdään meillä nykyään tekoälyavusteisesti. AI auttaa meitä päivittäin toimimaan tehokkaammin, nopeammin ja paremmin. Näin meille jää enemmän aikaa strategiaan ja luovuuteen.

Tekoäly tehostaa kampanjoita

Google- ja Meta-mainontaa olemme tehneet jo vuosia tekoälyavusteisesti. AI auttaa valitsemaan parhaiten toimivat otsikot ja avainsanat sekä kohdentamaan mainokset parhaalle yleisölle. Tekoälyn kehityksen myötä mainoksista voidaan tehdä yhä personoidumpia ja parempia.

AI-palvelut asiakkaillemme

Tekoäly-chatbot nettisivuille

Cruelta saat markkinoiden taitavimman ChatGPT-4o-tekoälyä hyödyntävän chatbotin verkkosivuillesi. Chatbotille voidaan opettaa sivustosi sisältö, ja sen avulla se tarjoaa vastauksia asiakkaiden kysymyksiin ja se oppii asiakkaiden kysymysten kautta lisää. Chatbot tuo monia hyötyjä asiakaspalvelun tueksi. Chatti voidaan integroida myös osaksi Teams- ja Slack-työkaluja, jolloin asiakaspalvelija voidaan kutsua helposti paikalle. Pyydä demo-esittely.

AI-SEO-optimointi

Keinoälyn ja asiantuntijan avulla SEO-sisältöjä voidaan luoda huomattavasti aiempaa nopeammin. Pelkkä AI voi tuottaa sisältöä helpostikin, mutta sen tuloksekas hyödyntäminen vaatii asiantuntijan ohjausta. Lue miten keinoälyn ja suunnittelijan yhteistyö tuottaa tuloksia.

AI-käännökset

Käytämme tekoälykääntämisessä markkinoiden parasta DeepL AI -käännöstyökalua. Se voidaan integroida osaksi WordPress-sivustoa ja WooCommerce-verkkokauppaa, jolloin käännösten tekeminen on helppoa, nopeaa ja edullista. Kysy lisää!

Tekoäly-coaching

Haluatko oppia miten keinoälyllä voidaan generoida brändin mukaisia kuvia? Entä kiinnostaako ChatGPT:n hyödyntäminen sisällöntuotannossa? Entä miten tehdään kieliversioita salamannopeasti? Olemme hyödyntäneet tekoälyä jo pitkään omassa markkinoinnissamme, joten osaamme kertoa, mitkä asiat ovat helppoja ja mistä asioista on oikeasti hyötyä. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten AI voisi tehostaa teidän sisäistä tekemistänne.

Siirry sivulle
MarTech
Kysy meiltä chatissa!