Kuntamarkkinointi

Kuntamarkkinointia asiantuntemuksella ja kokemuksella

Kuntamarkkinointia tehdään kohderyhmälle, joka yltää kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Markkinointia tehdään niin sisäisesti kunnan asukkaille koskien kunnan palveluita ja tapahtumia kuin myös oman kunnan ulkopuolelle nostaen esiin matkailua tai erinomaisuutta muuttokuntana. Koska kohderyhmä on laaja, on tärkeää kohdentaa viestiä oikeita kanavia käyttäen.

Creative Cruella on kymmeniä syitä väittää olevansa kuntamarkkinoinnin erityisasiantuntija. Niin paljon meillä nimittäin on kunta-asiakkaita. Kokemusta meillä on kuntien ja kaupunkien saavutettavuuslain kriteerit täyttävästä sivustosuunnittelusta, asukasmarkkinoinnista, tonttimarkkinoinnista, matkailun edistämisestä kampanjoista ja erillisten matkailusivustojen suunnittelusta, digimarkkinoinnista sekä päivittäisestä kuntia palvelen markkinointimateriaalin tuotannosta. Lisäksi palvelemme kuntia mm. saavutettavuuskoulutusten ja markkinointisuunnitelmien sparrailun kautta.

Parhaiten yhteistyö toimii kun toimimme kunnan markkinoinnista vastaavan henkilön/osaston kumppanina niin ideoinnissa, suunnittelussa kuin toteutuksessakin. Näin opimme parhaiten tuntemaan kunnan ja sen vahvuudet.

Kaipaako kuntanne markkinointi kasvun kiihdyttäjää? Ota yhteyttä.  

 

Ihminen pitelee käsissään isoa vesimelonin siivua.

UURAISTEN KUNTA

Kuntamarkkinointi saa suut hymyyn

Uudistunut brändi-identiteetti näkyy viestinnässä ja visuaalisessa ilmeessä.

Tutustu referenssiin
Orimattilan kaupungin brändiuudistus

Orimattilan kaupunki

Houkutteleva kuntabrändi Suomen ensimmäiselle asuinpaikalle

Uudistunut brändi tukee kokonaisuutena kaupungin strategiatyön jatkumista, viestintää ja myyntiä.

Tutustu referenssiin

Akaan kaupunki

Tavoitteena Suomen paras kuntasivusto

Suomen parhaaseen kaupunkiin saatiin Suomen paras kuntasivusto! Ja mikä tärkeintä, palaute akaalaisilta on ollut ylitsevuotavan positiivista.

Tutustu referenssiin
Siirry sivulle
Luovat sisällöt
Kysy meiltä chatissa!